Från styrelsen juni 2020

Vi hade årsmöte 13 juni, det var fint väder och det kom fler medlemmar än vanligt. Protokoll kommer att mejlas ut till alla så fort det är justerat och godkänt. Tack så mycket för ditt engagerade deltagande!

Det finns två nya bikupor placerade ovanför lott nr 29. Flera medlemmar noterade att det har börjat surra väldigt mycket på våra lotter. I hallonlandet har det blivit en symfoni av surrande bin... väldigt trevligt.

Om du har bilder som skulle kunna publiceras på hemsidan till nytta och glädje för medlemmar och andra besökande får du väldigt gärna mejla dessa till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Bilder av växter, blommor, odlingar och allt annat som berör kolonilivet går bra. Eventuella avbildade personer anses ha medgett publicering på nätet.  Bilderna får gärna vara så "stora" som möjligt (högupplösta), vi anpassar dem där de används. Tack så mycket i förväg!

Hälsningar,
Styrelsen

Webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.