Nytt datum för årsmötet: 13 juni

gavelÅrsmötet ska äga rum 13 juni kl 14.00 utomhus på kolonin så att vi kan hålla säkert avstånd utan problem. Vid risk för regn flyttas mötet med kort varsel en vecka fram. Kallelse och dagordning med alla bilagor kommer att skickas ut per mail senast 14 dagar innan årsmötet. Medlemmar som saknar mailadress får handlingarna i pappersform per brevpost. Hoppas vi ses, men har du ingen möjlighet att komma skriv en fullmakt och be någon annan medlem att framföra din röst.

Maskrosorna blommar!

 

På vår koloni finns det mängder av maskrosor som blommar just nu (när inte snöflingorna stör dem). Vi ber alla som har de vackra gula blommorna på sina lotter att snarast klippa bort blomställningar, så att de inte hinner fröa av sig och sprida sig med vinden. Det tar ungefär två dagar för utslagna blommor att omvandlas till fröbollar, så det är bråttom!

 

Vårstäddagen 2019

Lördagen den 4 maj gick den årlig vårstäddagen av stapeln. Det var fint arbetsväder och stor uppslutning av kolonister.

En uppgift som engagerade ett stort gäng var att sprida ut allt grus, som låg i stora högar, på parkeringsplatsen. Resultatet blev klart godkänt och nu har vi en upprustad och mycket bättre plats att parkera på.

En annan uppgift som flera deltog i var att gräva och rensa upp på outhyrda lotter.

Efteråt grillade vi och drack the och kaffe och lät oss väl smaka av gott kaffebröd som bakats av några av lottinnehavarna.

Vi hade även försäljning av frön och plantor till en billig penning.

Webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.